Θα ήθελα να κάνω κάποια προσωπικά σχόλια πάνω στον πολυσυζητημένο και ακόμα φρέσκο θάνατο του φερόμενου ως "βασιλιά της ποπ" Michael Jackson...
Ο Μιχαήλ λοιπόν ήταν στην ίδια ηλικία με τη Madonna και ένα χρόνο μικρότερος από την Άννα Βίσση... (σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές μου, ελπίζω να μην με μηνύσει η Βίσση)... Τυγχάνει επίσης να είχε την ίδια ηλικία με τη μάνα μου... (Ω Θεέ, η μάνα μου είναι μικρότερη από τη Βίσση...)
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται ο Michael Jackson να πέθανε, η Μαντόνα να σκέφτεται να αποσυρθεί από το μουσικό στερέωμα (και ας μην ξεχνάμε ότι είναι η γνωστή Μαντόνα!!!), η μάνα μου να θέλει να βγει στη σύνταξη αλλά να μην της βγαίνουν τα χρόνια για πλήρη (που θα είναι και πολύ πλήρης σε λέω για σύνταξη) και η Βίσση να βγάζει ακόμα καινούρια (ο θεός να τα κάνει) τραγούδια!!!!Δηλαδη, πώς γένεν α(υ)τό???!!!!!
Επίσης θέλω να αποποιηθώ κάθε ευθύνης σε περίπτωση που πάθει κάτι η Βίσση και να πω ότι δεν θα έιμαι εγώ η γκαντέμω της υπόθεσης αλλά η Τίνα (γνωστή και ως αστρολόγος του Xlr8net) γιατί εκείνη έλεγε και ξανάλεγε ότι δεν θα τη βγάλει για πολύ ακόμα...!!!
Τέλος θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που είναι από 22 και πάνω και κρύβουν ήδη τα χρόνια τους (οι οποίες λες και έχουν συνεννοηθεί μου ζητάνε όλες να γίνω πλαστικός χειρουργός) ότι όσο καινούριο κι αν είναι το αλουμινόχαρτο αν το περιεχόμενο έχει σαπίσει κάποια στιγμη θα αρχίσει να στάζει και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν το ψυγείο τους να βρωμάει μούχλα και να μην ξέρουν από πού έρχεται η μπόχα!!!!
ΥΓ: Αν πέσει λογοκρισία στο κείμενο και μου το κατεβάσουν θέλω να ξέρετε ότι εγώ την προσπάθειά μου την έκανα και το μήνυμά μου το έστειλα!!
ΥΓ2: Το αυτό ισχύει και για τους πιτσιρικάδες (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε... Τ'ακούς Θάνο???!!!) που κρύβουν και αυτοί τα χρόνια τους λες και θα τους χρεώσει περισσότερο η εφορία!!!!