Προβλήματα για τον Michael Jackson.Μετά από αμέτρητα δημοσιεύματα κατά το παρελθόν,τα προβλήματα με το δέρμα και τα συναφή, να ακολουθεί η είδηση του καρκίνου για τα οποία υπάρχουν υποψίες.Έρχεται ήδη μια σειρά από βιοψίες,δέρματος του στήθους, το βραχίονα και τη μύτη"φοβάται ότι θα χάσει την μύτη".Πηγές κοντά στην pop star είπαν στην εφημερίδα The Sun ότι ο τραγουδιστής είναι "σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση" και ότι η διάγνωση που λέει ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος, "τον έχει τρομάξει."
"Του είπαν ότι είχε πολλές πιθανότητες να θεραπευτεί από τον καρκίνο και πως η κατάσταση του ήταν ιάσιμη".έτσι δήλωσε φίλος του pop star.
Ο Michael Jackson,σύμφωνα πάντα με όσα λέει η SUN,τον επισκέφτηκαν τα πιο διάσημα luminaries του Λος Άντζελες,μετά την ανακάλυψη των καρκινικών κυττάρων στο δέρμα,στη μύτη,στο θώρακα και στο βραχίονα.Ο Μichle είναι πεπεισμένος ότι θα χάσει την μύτη-είπε μια πηγή-οι γιατροί όμως τον έχουν διαβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.Όμως ο τραγουδιστής πιστεύει ότι ο καρκίνος θα τον σκοτώσει και ζει με τον φόβο τι θα πεθάνει.Οι πιθανότητες θεραπείας είναι πάρα πολλές,ο ίδιος όμως είναι πολύ φοβισμένος.







